Zagreba Lajfhaki

Kako kuhati palačinke s jajima i lukom: odličan recept

Mnogi vjeruju da su punjene palačinke najbolji međuobrok koji će utažiti glad i omogućiti uživanje u ukusnoj hrani.

Stoga možete isprobati izvrsnu opciju punjenja.

Na primjer, vrijedi obratiti pozornost na recept napravljen od jednostavnih sastojaka, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti.

Kako kuhati palačinke s ukusnim punjenjem?

Popis namirnica

– pola litre mlijeka;
– 150 grama brašna;
– dvije žlice ulja bez mirisa;
– dvije žlice maslaca;
– hrpa luka;
– šest jaja.

Priprema

U zgodnu posudu za rad sa smjesom za palačinke prvo staviti mlijeko i u smjesu dodati par jaja, promiješati. Zatim prosijte brašno i dodajte ga ostalim sastojcima. Dodajte malo soli.

Fotografija: © Belnovosti

Zatim dodajte biljno ulje i počnite raditi pjenjačom. Ispecite palačinke i svaku premažite uljem.

Nakon toga skuhajte jaja i operite luk. U posebnoj tavi rastopite maslac i na njemu lagano popržite nasjeckana jaja sa nasjeckanim lukom.

Zatim oblikujemo nadjev i sakrijemo ga u palačinke, ne zaboravljajući dodati sol. Nakon toga ponovno ispecite palačinke.

Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati heljdu s jajima.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version