Zagreba Lajfhaki

Kako kuhati slabo slane krastavce u vrećici: brz način – dovoljno je 15 minuta

Sada je došlo vrijeme za krastavce – naravno, možete se opskrbiti zimskim pripravcima od ovog povrća, ali ne biste trebali sebi uskratiti zadovoljstvo jesti lagano slano povrće upravo sada.

Osim toga, stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Yulia Arkhipova, podijelila je recept za ukusne blago slane krastavce za čiju pripremu će vam trebati samo četvrt sata.

Da biste to učinili, za 1 kg krastavaca trebat će vam:

  • 1 vezica kopra,
  • 3 režnja češnjaka,
  • 1 žličica soli,
  • 0,5 žličice mljevenog crnog papra.

Mali krastavci su najprikladniji za ovu svrhu; treba ih oprati u hladnoj vodi i ukloniti ih s krajeva.

Fotografija: © Belnovosti

Povrće narežite po dužini na 4 dijela i stavite u čvrstu plastičnu vrećicu.

Dodati sjeckani češnjak nožem ili prešom za češnjak, kao i nasjeckani kopar.

Posolite i popaprite, zatim možete zatvoriti vrećicu, ostavljajući u njoj malu količinu zraka.

Protresite vrećicu da se krastavci pomiješaju sa začinskim biljem i začinima pa je stavite u hladnjak na 15 minuta.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version