Kako napraviti hladnu juhu od krastavaca: sada je vrijeme da isprobate

Ispostavilo se da se recept za hladnu juhu može pronaći u raznim verzijama. Uz juhu od cikle, okroshku i popularne sorte kholodnika, možete pripremiti gazpacho.

Gazpacho je španjolsko jelo. Priprema se od raznih sastojaka.

Stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekarica četvrte klase, ispričala je kako pripremiti gazpacho od krastavaca.

Potreban:

  • krastavci – 400 gr;
  • avokado – 1 kom .;
  • rukola i menta po ukusu;
  • limun – 1 kom .;
  • sol, mljeveni crni papar na okus;
  • biljno ulje – 60-70 ml.

Kako kuhati

1. Krastavce i avokado potrebno je oprati i očistiti od kore, a avokadu treba ostaviti i košticu.

2. Lisnato povrće operite i zajedno s krastavcima i avokadom u blenderu sameljite u pire.

krastavci
Fotografija: © Belnovosti

3. U pire dodajte limunov sok i začine po ukusu.

4. Dodajte biljno ulje, po želji nasjeckane rotkvice, promiješajte, ohladite i poslužite. Dobar tek!

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki