Kako napraviti lagano slane krastavce s mineralnom vodom: možete jesti sljedeći dan

Lagano slani krastavci prva su priprema koju apsolutno sve domaćice pripremaju od nove žetve.

Postoji mnogo recepata koji vam omogućuju da krastavce pripremite brzo i bez napora.

Stručnjak mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekar četvrte klase, ispričala je kako napraviti lagano slane krastavce koristeći mineralnu vodu.

Potreban:

  • krastavci – 13-15 kom .;
  • mineralna voda – 1 l;
  • češnjak – 2 režnja;
  • sol – 1 žlica. l.;
  • kopar po ukusu.

Kako kuhati

1. Svježe i srednje krastavce potrebno je oprati i u zdjeli preliti hladnom vodom.

2. Zatim povrće staviti u staklenku bez rezanja krajeva, dodati češnjak i kopar.

krastavci
Fotografija: © Belnovosti

3. Zatim dodajte sol i napunite obradak mineralnom vodom.

4. Vrat staklenke možete pokriti prozirnom folijom i staviti u hladnjak na jedan dan.

Krastavci će biti spremni nakon jednog dana. Dobar tek!

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki