Zagreba Lajfhaki

Kako napraviti prekrasne omotnice od tost kruha sa zanimljivim punjenjem: vrlo je ukusno

Mnogi gurmani postavljaju pitanje: “Što mogu kuhati tako ukusno i neobično za doručak?”

Ovim su kuharima vjerojatno dosadile klasične opcije za jutarnji obrok: kajgana, omlet, torte sa sirom itd.

Želim kuhati nešto neobično.

Postoji jedna vrlo zanimljiva opcija – omotnice od tost kruha.

Ova neobična vrsta sendviča odlikuje se ukusnim izgledom, svijetlim okusom i sitošću.

Fotografija: © Belnovosti

Sve u svemu, ovo je savršen doručak. Recept je podijelila Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Recept za ukusne kuverte za doručak

Uzmite nekoliko kriški prepečenog kruha i napravite ih ravnijim.

Željeni rezultat se postiže jednostavno: samo razvaljajte pečene proizvode pomoću valjka za tijesto.

Uzmite jedan od dobivenih komada, premažite ga bilo kojim umakom, dodajte komad kobasice ili šunke, plošku rajčice i plošku sira. Sve sastojke treba narezati prilično tanko.

Dobivenu “strukturu” prekrijte drugom ravnom kriškom kruha.

Naravno, pripremljene kuverte možete pripremiti u aparatu za sendviče. Ali bolje je svaku omotnicu umočiti u smjesu od jaja i pržiti s obje strane u tavi.

Rezultat je nevjerojatno ukusan doručak u kojem ćete uživati ​​vi i svi članovi vaše obitelji.

Prije su gurmanima govorili kako kuhati pahuljastu rižu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version