Neke domaćice uvijek ispadnu kolače od sira pahuljaste, ukusne i primamljive.
Za druge, jelo podsjeća na gumu i nema najsjajniji okus.
Kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u internetskoj publikaciji BelNovosti, vjeruje da je sve u kompetentnom korištenju posebnih trikova.
Kako napraviti kvalitetne kolače od sira
Poseban pristup skuti
Malo ljudi zna da uz poseban rad s fermentiranim mliječnim proizvodima možete pripremiti idealne kolače od sira čak i bez upotrebe kokošjih jaja.
Da biste to učinili, svježi sir se jednostavno uvija u mlinu za meso. Rezultat je jelo koje je jednostavno savršeno.
Posebno pohanje
Neki su navikli misliti da pohanje ne igra posebnu ulogu, ali to nije sasvim pošteno. O pohanju ovisi cjelovitost kolačića sa sirom, oblik pa čak i boja.
Ako želite da jelo bude zaista kvalitetno, tada biste trebali kombinirati obično brašno s malom količinom krumpirovog škroba.
Jelo će se pokazati nevjerojatno kvalitetnim.
Ranije smo govorili o tome kako možete ukusno marinirati luk za roštilj ili salatu.