Zagreba Lajfhaki

Kako odmrznuti meso pomoću ribeža: neočekivani kulinarski life hack – napomena za domaćice

Najbolje je odmrznuti takav proizvod prirodnim putem. Ali proces obično dugo traje.

Iskusni kuhari znaju kako ubrzati odmrzavanje bez kvarenja proizvoda.

Kada vrijeme istekne, možete sigurno koristiti dokazani životni hak.

Za ovo vam je potrebna samo obična ribež.

Fotografija: © Belnovosti

Unutar takvog kuhinjskog pribora treba staviti smrznuti komad mesa. Zatim ovu strukturu treba postaviti na vrh posude s vodom.

Naravno, sve ovo treba biti na štednjaku.

Vatru treba postaviti na slabu.

Kao rezultat toga, para iz vode će prodrijeti kroz rupe i zagrijati proizvod.

Meso će se brzo odmrznuti. Zatim možete početi s daljnjom pripremom mesnih poslastica.

Ako ova opcija nije prikladna, proizvod možete natopiti u stolnom octu 20 minuta. Na kraju preostaje samo isprati meso kako bi se uklonila oštra aroma octa.

Prethodno smo vam rekli kako omekšati žilavo meso na tri provjerena načina.

Exit mobile version