“Kako Olivier može biti ukusniji?”
Ovo pitanje postavljaju si mnogi gurmani koji više nisu zadovoljni okusom popularne blagdanske salate.
Postoji mnogo načina da jelu dodate zanimljivu notu okusa.
Dakle, u salatu možete staviti gljive ili crvenu ribu.
A okus Oliviera možete poboljšati jednostavnijim i lakšim sastojcima.
Yulia Arkhipova, stručnjakinja za mrežnu publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekarka četvrte kategorije, govorila je o zanimljivoj kombinaciji.
Kombinacija koja poboljšava okus salate
Koji krastavac obično dodajete Olivieru?
Ako je slano, dobro je! U ovom slučaju u salati se pojavljuje lagana pikantnost.
Koristite li svježi krastavac kao sastojak? Ovo je također dobar izbor: čini jelo osvježavajućim.
A ako su obje komponente tako dobre, onda ima smisla… koristiti obje.
Sljedeći put pokušajte salati Olivier dodati i svježe i kisele krastavce.
Tada će jelo ispasti mnogo ukusnije. Imat će sve: blistavi okus, hrskavost i svježinu.
Ranije je gurmanima rečeno kako pripremiti salatu “Proletarsky” sa svježim kupusom i krastavcima.