Kako Olivier učiniti ukusnijim: tajna je u kombinaciji ova dva sastojka

“Kako Olivier može biti ukusniji?”

Ovo pitanje postavljaju si mnogi gurmani koji više nisu zadovoljni okusom popularne blagdanske salate.

Postoji mnogo načina da jelu dodate zanimljivu notu okusa.

Dakle, u salatu možete staviti gljive ili crvenu ribu.

A okus Oliviera možete poboljšati jednostavnijim i lakšim sastojcima.

salata
Fotografija: © Belnovosti

Yulia Arkhipova, stručnjakinja za mrežnu publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekarka četvrte kategorije, govorila je o zanimljivoj kombinaciji.

Kombinacija koja poboljšava okus salate

Koji krastavac obično dodajete Olivieru?

Ako je slano, dobro je! U ovom slučaju u salati se pojavljuje lagana pikantnost.

Koristite li svježi krastavac kao sastojak? Ovo je također dobar izbor: čini jelo osvježavajućim.

A ako su obje komponente tako dobre, onda ima smisla… koristiti obje.

Sljedeći put pokušajte salati Olivier dodati i svježe i kisele krastavce.

Tada će jelo ispasti mnogo ukusnije. Imat će sve: blistavi okus, hrskavost i svježinu.

Ranije je gurmanima rečeno kako pripremiti salatu “Proletarsky” sa svježim kupusom i krastavcima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki