Nježne i delikatne palačinke uvijek su odlična opcija za doručak.
Prednost ovog jela je što se može poslužiti s raznim nadjevima: svježim sirom, crvenom ribom ili bobičastim voćem i vrhnjem.
Ali kako bi poslastica ispala sjajna, važno je odgovorno pristupiti pripremi tijesta.
Ipak, ne mogu se svi pohvaliti da znaju savršeno ispeći tanke palačinke.
Ali svi žele poboljšati način kuhanja kako bi oduševili sebe i svoje ukućane nježnim, ukusnim i ukusnim palačinkama.
U tom slučaju morate dodati dodatni sastojak u tijesto.
Riječ je o kiselom vrhnju koje će konzistenciju učiniti elastičnijom, a okus mekšim i zanimljivijim.
Dovoljno je u tijesto dodati samo par žlica kiselog vrhnja kako bi okus palačinki bio osjetno bolji.
Inače, nema potrebe mijenjati uobičajeni klasični recept.
Ranije smo vam rekli kako kuhati tanke palačinke s pivom.