Zagreba Lajfhaki

Kako poboljšati okus i najjeftinije ribe: jednostavan trik – ne znaju svi za njega

Skupu i kvalitetnu ribu uvijek je lako pripremiti, jer ovaj proizvod nije teško pripremiti.

Ali s jeftinim sortama ribe mogu se pojaviti poteškoće.

Stoga je vrijedno znati jednu tajnu koja će svaku vrstu ribe učiniti nevjerojatno ukusnom, otkriva trik kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kuhanje mrežne publikacije BelNovosti.

Koja je to tajna?

Predlaže se prvo odmrzavanje ribe na pravilan način – u hladnjaku i na sobnoj temperaturi. Zatim ribu dobro očistite i odvojite sve nepotrebne dijelove.

Zatim operemo proizvod i podijelimo ga na dijelove. Ovo zaključuje pripremnu fazu.

Fotografija: © Belnovosti

Zatim uzimamo vodu.

Provjerite je li temperatura prosječna: četrdeset stupnjeva je optimalno.

Dodajte jednu žlicu šećera i soli, pokušavajući ih otopiti.

Zatim šaljemo ribu u ovu masu. Čekamo 60 minuta.

Čim vrijeme istekne, ribu treba izvaditi i ukloniti preostalu vlagu. Zatim paniramo i počnemo pržiti. Riba će ispasti jednostavno savršena.

Ranije smo razgovarali o tome koji će trikovi pomoći u poboljšanju kvalitete pire krumpira.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version