Kako poboljšati okus vinaigrette pomoću preljeva: jednostavna metoda nazvana

Vinaigrette je jedno od jela koje mnogi vole zbog ugodnog okusa i lakoće.

Ova će salata biti izvrstan dodatak glavnom jelu ili će biti odličan međuobrok za one koji nisu jako gladni.

Međutim, ponekad je jelo pojednostavljeno činjenicom da umjesto preljeva domaćice koriste samo biljno ulje, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za mrežnu publikaciju BelNovosti na području kuhanja.

Kako poboljšati okus vinaigrette dresingom?

Preporuča se jednostavno pomiješati dostupne sastojke u omjerima koji vam se čine optimalnim: svatko ima svoj ukus.

Preljevu morate dodati malu količinu octa: kiselost će biti vrlo prikladna. Ali ako već imate puno kiselih komponenti u salati, onda biste trebali biti izuzetno oprezni s octom.

vinaigrette
Fotografija: © Belnovosti

Obavezno koristite nerafinirano biljno ulje: ovo je glavna komponenta.

Ne zaboravite na malu količinu šećera: to će vinaigrette učiniti nevjerojatnim okusom. Ostala su još dva sastojka za dodati.

Riječ je o maloj količini francuskog senfa i crnog papra.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki