Zagreba Lajfhaki

Kako pravilno kuhati krumpir za salate tako da se ne slijepe: ne znaju sve domaćice – jednostavna metoda

Krumpir se često koristi za pripremu mnogih popularnih salata.

Međutim, njegova uporaba ima svoje suptilnosti.

Na primjer, krumpir se može slijepiti u salati, što kvari kvalitetu jela.

O kojoj jednostavnoj metodi vrijedi znati?

Prije svega, vrijedi napomenuti da je najukusniji krumpir onaj koji se kuha u ovojnici. Okus proizvoda je bogatiji i življi.

Fotografija: © Belnovosti

Neki biraju male krumpiriće, ali najbolje je izabrati krupniju verziju.

Nakon toga krumpir stavite u slanu vodu. Nakon vrenja, uključite vatru na srednju i dovedite do spremnosti. Zatim ćete morati ohladiti povrće i ukloniti kožu.

Počnimo rezati.

Da biste to učinili, nož treba pažljivo tretirati bilo kojim biljnim uljem bez mirisa. U tom slučaju neće biti problema s rezanjem, a sami krumpiri se neće slijepiti u salati. Zahvaljujući ovim jednostavnim trikovima jelo će biti savršeno.

Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti savršeno pečenje za juhu.

Exit mobile version