Da bi kiflice bile ukusne potrebno je pravilno pripremiti listove kupusa.
Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo mrežne publikacije Belnovosti, kuharica i pekar četvrtog razreda, rekla je kako pravilno kuhati kupus za peciva.
Kako kuhati kupus za kiflice
Uzmite glavicu kupusa, izrežite peteljku, stavite je u veliku šerpu kipuće slane vode i kuhajte na laganoj vatri dok gornji listovi ne omekšaju.
Povremeno izvadimo gotove listove i nastavimo kuhati dok ne bude dovoljno listova.
Možete koristiti i mikrovalnu pećnicu. Uzmemo glavicu kupusa, izrežemo stabljiku, stavimo na tanjur, pokrijemo vrećicom i stavimo u mikrovalnu šest minuta na najveću snagu.
Zatim uklonite gornje listove i provjerite je li sredina čvrsta. Ako da, ponovite postupak.
Prethodno je stručnjak rekao što koristiti umjesto krušnih mrvica za pohanje kotleta.