Tijesto se koristi za pripremu mnogih jela – peradi, ribe, mesa, pa čak i povrća.
Uz njegovu pomoć možete postići vrlo zanimljive rezultate.
Ovo jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Međutim, vrijedi naučiti kako pravilno pripremiti tijesto, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.
Koje su glavne suptilnosti
Brašno sa škrobom
Svi znaju da tijesto može kapati s hrane. Stoga je potrebno dasku za rezanje “napudrati” posebnom kombinacijom. Da biste to učinili, morate pomiješati krumpirov škrob i brašno.
Nakon toga, obradak se može sigurno postaviti na ploču.
Soda
Ako želite da tijesto bude što hrskavije, ukusnije i kvalitetnije, tada tijekom procesa pripreme vrijedi dodati malo mineralne vode s plinom u tijesto.
Alkohol
Ali najukusnije tijesto dobivaju oni kuhari koji se ne boje raditi s alkoholom. Stoga se pripravku može dodati konjak ili pivo.
Neki uvode i votku ili vino.
Ranije smo govorili o tome kako pripremiti najukusniju juhu od gljiva.