Kako pripremiti klasičnu marinadu za šišmiš od luka: najlakši način da meso bude mekše

Kuhari mariniraju meso u svemu što mogu da bude mekše.

Ponekad se koriste vrlo neobične komponente.

Riječ je o octu, pivu, vinu, konjaku, majonezi, prisjeća se kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kuhanje i kuhanje za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Međutim, mnogi ljudi zaboravljaju na klasiku, koja će vam uvijek omogućiti kuhanje najmekšeg i sočnog kebaba.

Kako pripremiti kvalitetnu marinadu od luka?

Morat ćete uzeti prilično veliku količinu luka. Neki uzimaju povrće koliko i meso. Drugi prerežite dio luka na pola.

luk
Fotografija: © Belnovosti

U svakom slučaju, na kilogram ćevapa potrebno je uzeti najmanje pola kilograma luka.

Narežite ga na kolutove i pomiješajte s nasjeckanim mesom. Luk se može lagano protisnuti da pusti sok. Zatim dodajte samo crni papar.

Sastojke pomiješati i ćevap ostaviti u hladnjaku najmanje 12 sati.

Nakon toga možete skuhati najukusniji ćevap.

Ranije smo govorili o tome kako napraviti ukusne palačinke pomoću sode.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki