Zagreba Lajfhaki

Kako pripremiti nadjev za palačinke od jaja: 2 provjerena recepta

Punjene palačinke uvijek su dostojna poslastica za svako doba dana.

Mnogi ljudi cijene jednostavne, ali ukusne nadjeve.

Stoga kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za online izdanje BelNovosti, savjetuje da obratite pozornost na jaja kao glavni sastojak.

Koja se nadjeva mogu pripremiti na temelju ovog sastojka?

Sa sirom

Trebat ćete posebno skuhati par kokošjih jaja, oguliti ih i nožem nasjeckati na manje komade. Sir propasirajte kroz ribež. Povezujemo obje komponente.

Dodamo i žlicu mekanog maslaca. Malo posolite i popaprite. Odlično punjenje je spremno. Po želji možete dodati i malo zelenila.

Fotografija: © Belnovosti

S lukom

Ovo punjenje se s pravom smatra klasikom: ispada svijetlo i ukusno. Samo trebate pomiješati nasjeckana kuhana jaja sa nasjeckanim zelenim lukom.

Komponente su soljene i dodana majoneza za uniformnost.

Ranije smo govorili o tome koji će vam trikovi pomoći da pržite krumpir s korom.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version