Zagreba Lajfhaki

Kako pripremiti proljetnu salatu s divljim češnjakom i krastavcima: puna blagodati

Pravo je vrijeme za pripremu salata od najzdravijeg sezonskog povrća i začinskog bilja.

To će pomoći zasititi tijelo s puno hranjivih tvari.

Osim toga, izvrstan okus možete postići uz pomoć pravilno odabranog recepta, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kuhanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Kako pripremiti salatu s divljim češnjakom i krastavcima

Popis potrebnih proizvoda

– vezica svježeg divljeg češnjaka;
– par krastavaca srednje veličine;
– tri kuhana jaja;
– nekoliko zelenih luka;
– nekoliko žlica konzerviranog graška;
– kopar s peršinom, po želji;
– sol, papar i majoneza.

Proces kuhanja

Jaja prethodno skuhajte i stavite na sobnu temperaturu. Divlji češnjak treba dobro oprati, osušiti, odstraniti stabljike, a same listove nasjeckati.

Fotografija: © Belnovosti

Može se odmah poslati u zdjelu za posluživanje. Isto radimo i sa zelenim lukom i ostalim zelenilom.

Jaja narežite na kockice veličine graška. Stavite u posudu zajedno sa samim graškom. Krastavce operite i također sitno nasjeckajte.

Dodajte sol i papar, majonezu. Promiješajte i poslužite.

Ranije smo razgovarali o tome kako možete kuhati kotlete od krumpira.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version