Zagreba Lajfhaki

Kako pripremiti salatu “Caprice”: potrebni su vam instant rezanci – čudno, ispada vrlo ukusno

Ispostavilo se da instant rezanci mogu biti jedan od sastojaka salate.

Zahvaljujući neobičnoj komponenti, jelo se ispostavlja vrlo ukusnim: ništa lošije od salate Olivier ili salate sa štapićima od rakova.

Jelo se zove “Caprice”. Priprema se jednostavno i brzo.

Recept za ovu nestandardnu ​​salatu podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjak za online publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrte klase.

Recept za salatu Caprice

Vermicelli pripremite na standardan način: prelijte ih kipućom vodom i pričekajte nekoliko minuta.

Fotografija: Pixabay

Zatim ocijedite vodu i kuhane rezance prebacite u duboku posudu.

Dodajte jedno nasjeckano kuhano jaje, 100 grama nasjeckanih i prethodno skuhanih pilećih prsa, 4 žlice kukuruza iz konzerve.

Potrebna je i komponenta luka. Bolje je koristiti crveni luk. Pola nasjeckanog luka bi trebalo biti dovoljno.

Drugi važan sastojak je rajčica. Jednu voćku narežite na kockice i dobivene komadiće dodajte ostalim sastojcima.

Sadržaj posude temeljito promiješajte i začinite s 1-2 žlice majoneze.

Krajnji rezultat je vrlo ukusna i nježna salata.

Ranije je gurmanima rečeno kako pravilno pripremiti suhe riblje kotlete.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version