Zagreba Lajfhaki

Kako pripremiti salatu “Proletarsky” sa svježim kupusom i krastavcima: odličan recept

Danas je imperativ uključiti jela sa svježim povrćem u svoju prehranu.

Odsutnost toplinske obrade pomoći će u očuvanju svih vitamina i minerala u proizvodima.

Stručnjak u području kuhanja i pripreme hrane mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Yulia Arkhipova savjetuje da obratite pozornost na jednu jednostavnu i ukusnu verziju jela.

Kako pripremiti salatu “Proleterska”?

Popis namirnica

– 500 grama kupusa;
– veliki luk za salatu;
– tri krastavca srednje veličine;
– hrpa bilo kojeg zelenila;
– tri žlice majoneze ili punomasnog vrhnja;
– sol.

Proces kuhanja

Prvo operite i osušite sve potrebne sastojke. Kupus je bolje sitnije nasjeckati da bude mekši i ukusniji.

Fotografija: © Belnovosti

Uzmite luk za salatu i nasjeckajte ga.

Krastavce treba nasjeckati na kockice. Sastojke sjediniti i posoliti.

Preostaje samo dodati začinsko bilje i majonezu prije posluživanja. Umjesto umaka po želji možete koristiti prirodni jogurt ili punomasno vrhnje.

Ranije smo pričali o tome kako skuhati ukusan prženi krumpir.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version