Kako skuhati savršeno pahuljasti omlet: ne znaju sve domaćice

Ne treba nikome objašnjavati da se omlet smatra uspješnim samo ako je uspio narasti i zadržati svoj oblik do posluživanja.

Inače jelo ne izgleda tako privlačno.

Stoga kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u kulinarstvu mrežne publikacije BelNovosti, dijeli svoju tajnu metodu za pripremu savršenog pahuljastog omleta.

Od čega se sastoji

Ova metoda je nešto drugačija od uobičajene, ali rezultat će biti izvrstan. Prvi korak je izvesti jednu neobičnu radnju: odvojiti bjelanjke i žumanjke.

Nakon toga dodajte žumanjke i sol u posebnu posudu i lagano utrljajte. Ne možete pobijediti masu. Dodati mlijeko i brašno prema receptu i miješati dok ne postane glatko.

omlet
Fotografija: © Belnovosti

Ali situacija s bijelim je drugačija: možete ih sigurno istući gotovo do vrha, kao kod pripreme slastica.

Zatim spajamo dvije tvari.

Zatim ostaje samo pržiti omlet ispod zatvorenog poklopca na laganoj vatri. Omlet će ispasti jednostavno nevjerojatno ukusan i pahuljast.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki