Zagreba Lajfhaki

Kako skuhati savršenu kašicu: imenovana su 3 trika – stvari koje treba zapamtiti

Mnogi ljudi znaju da Solyanka ima prilično dobru “reputaciju”: zovu je omiljena juha neženja.

Doista, jelo nije tako teško pripremiti.

Međutim, okus hodgepodgea ovisit će o ispravnosti pristupa, podsjeća kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti u području kuhanja.

Koje su to tajne?

Nemojte odmah dirati juhu

Ako se za druge juhe juha može upotrijebiti odmah, onda ovo pravilo ne radi za hodgepodge. Morate dati bujonu vremena.

Nakon što odstoji, okus će biti puno življi.

Fotografija: © Belnovosti

Budite oprezni s krastavcima

Ova komponenta daje juhi poseban šarm i okus, ali krastavci mogu pokvariti juhu. Kako biste se zaštitili od nepovoljnog razvoja događaja, morate učiniti sljedeće.

Da biste to učinili, prvo uklonite kožu s krastavaca, a zatim ih pažljivo pirjajte. Nakon toga možete uvesti komponentu u hodgepodge.

Dodatne komponente

Ako želite da hodgepodge postane još svjetliji, ne zaboravite dodati masline i kapare. Također možete pokušati dodati malo kiselog vrhnja i začinskog bilja prilikom posluživanja.

Ranije smo razgovarali o tome što možete dodati čaju za okus.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version