Za pripremu ukusnih ukiseljenih krastavaca nije vam potrebna nikakva posebna mudrost.
Prema riječima kuharice Julije Arkhipove, stručnjakinje internetske publikacije BelNovosti, dovoljno je koristiti provjereni recept.
Upravo to je stručnjak podijelio s nama.
Za kiseljenje krastavaca preporučuje se upotreba marinade pod nazivom “3-6-9”.
Uz njegovu pomoć možete dobiti mega hrskave krastavce koji će biti umjereno slatki i slani te super ukusni.
Savršene su za međuobrok ili salatu, a rasol možete piti na galone.
Ono što je izvanredno je da više ne morate pamtiti omjere: naziv već govori koliko i što koristiti: prvo dolazi sol, zatim šećer i na kraju stolni ocat 9%.
Ova marinada, usput, prikladna je ne samo za krastavce, već i za rajčice, kao i razno povrće.
Prethodno smo vam rekli koje proizvode ne biste trebali kupovati u supermarketu.