Zagreba Lajfhaki

Kako ukiseliti najukusnije krastavce: gosti neće samo pojesti krastavce, već će im ostati i ništa od marinade

Za pripremu ukusnih ukiseljenih krastavaca nije vam potrebna nikakva posebna mudrost.

Prema riječima kuharice Julije Arkhipove, stručnjakinje internetske publikacije BelNovosti, dovoljno je koristiti provjereni recept.

Upravo to je stručnjak podijelio s nama.

Za kiseljenje krastavaca preporučuje se upotreba marinade pod nazivom “3-6-9”.

Uz njegovu pomoć možete dobiti mega hrskave krastavce koji će biti umjereno slatki i slani te super ukusni.

Fotografija: © Belnovosti

Savršene su za međuobrok ili salatu, a rasol možete piti na galone.

Ono što je izvanredno je da više ne morate pamtiti omjere: naziv već govori koliko i što koristiti: prvo dolazi sol, zatim šećer i na kraju stolni ocat 9%.

Ova marinada, usput, prikladna je ne samo za krastavce, već i za rajčice, kao i razno povrće.

Prethodno smo vam rekli koje proizvode ne biste trebali kupovati u supermarketu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version