Kako ukiseliti svinjsku mast: predjelo će biti mekano i aromatično – provjerena metoda

Salo će biti mekano i vrlo ukusno ako pripazite na topli način kuhanja. Proces je vrlo jednostavan.

Svinjsku mast prvo izrežite na veće komade, a zatim dodajte vodu.

Proizvod treba kuhati do tri minute.

Zatim u mast dodajte 5 žlica soli.

Salo
Fotografija: © Belnovosti

Potrebno je ostaviti obradak u takvoj slanoj otopini 12 sati.

Nakon tog vremena potrebno je izvaditi komade i osušiti ih papirnatim ručnikom.

Zatim mast natrljajte mješavinom različitih začina.

Odlična kombinacija može se postići miješanjem kurkume, ljute crvene paprike, krupne soli, sušenog kopra, prstohvata korijandera i muškatnog oraščića.

Po želji možete dodati malo klinčića ili hmelja suneli.

Nakon što su sve jednostavne manipulacije dovršene, ostaje samo zamotati komade svinjske masti u film za hranu i staviti ih u hladnjak na jedan dan.

Ranije smo vam rekli kako i u kojoj količini pravilno jesti svinjsku mast.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki