Kako ukusno marinirati šišmiš od svinjetine: ne znaju sve domaćice – kuhari otkrivaju recepte

Dobro odabrana marinada za šiške ćevape pola je uspjeha u procesu kuhanja.

Skladno odabrani sastojci savršeno otkrivaju okus svinjskog mesa.

Stoga kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja mrežne publikacije BelNovosti, obraća pozornost na najvrijednije recepte.

Kako ukusno marinirati svinjski kebab

Klasična marinada od paradajza

Za kilogram mesa uobičajeno je uzeti jednu litru prirodnog soka od rajčice bez soli, malo ljute adjike, tri paprike srednje veličine i žlicu soli.

Držite svinjetinu u ovoj marinadi do pet sati.

šašlik
Fotografija: © Belnovosti

S gaziranom mineralnom vodom

Ovaj recept je s pravom jedan od najuspješnijih. Za kilogram svinjskog mesa uzmite nešto više od pola čaše mineralne vode, tri glavice luka i žlicu soli.

Također je vrijedno dodati muškatni oraščić i crni papar. Trebate pričekati samo sat vremena.

Za ljubitelje začina

Ako volite dobro začinjenu svinjetinu, onda na kilogram mesa treba uzeti tri glavice luka, pola čaše rafiniranog ulja, pola žlice soli, papriku, sitni češnjak, čili papričicu i grančicu majčine dušice.

Ranije smo govorili o tome koji će vam trikovi pomoći u pripremi ukusne hodgepodge.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki