Zagreba Lajfhaki

Kako ukusno skuhati i najjeftiniju tjesteninu: nikad se ne lijepi zahvaljujući ovom triku

Ukusno skuhati jeftinu tjesteninu sasvim je izvediv zadatak.

Tajne izrade tjestenine govori kulinarski stručnjak iz izdanja mreže Belnovosti, kuharica, pekar četvrte kategorije, Yulia Arkhipova.

Kako kuhati ukusnu tjesteninu

Trebate kuhati u velikom loncu, mora biti puno vode.

Vodu zakuhajte, posolite po ukusu, dodajte žlicu suncokretovog ulja bez mirisa i dodajte tjesteninu. Ni oni najjeftiniji se neće držati zajedno.

Nema potrebe stalno miješati, to je nepotrebno. Promiješajte prvi put nakon što voda zavrije, a malo kasnije još jednom.

Fotografija: © Belnovosti

Gotovu tjesteninu stavite u cjedilo, vratite u tavu, dodajte komadić maslaca i promiješajte.

Prethodno je stručnjak rekao kako pripremiti savršeni umak.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version