Kakvu mast voli i kako je posoliti da bude ponosna: trikovi koje morate znati

Nije tako teško ukiseliti mast; potrebno je samo slijediti nekoliko jednostavnih pravila.

Tajne soljenja svinjske masti govori kulinarski stručnjak izdanja mreže Belnovosti, kuharica, pekar četvrte kategorije, Yulia Arkhipova.

Kako slasno ukiseliti mast

Prvo, komadići svinjske masti trebaju biti mali. Veliki komadi se ne smiju dobro posoliti.

Drugo, prije soljenja, mast se mora osušiti; ne smije biti mokra.

Treće, sol treba biti umjerena, pogotovo ako se koristi fina sol. Postoji mišljenje da je nemoguće presoliti svinjsku mast, ali to nije točno.

salo
Fotografija: © Belnovosti

Četvrto, svinjska mast voli zrak. Ne zamotajte mast u plastiku niti čvrsto zatvorite staklenku poklopcem.

Prethodno je stručnjak rekao kako napraviti prekrasne omotnice od tost kruha sa zanimljivim nadjevima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki