Kao u restoranu brze hrane: jednostavan recept za nevjerojatno ukusan krumpir

Unatoč činjenici da je krumpir možda jedan od najpristupačnijih proizvoda, njegova popularnost je vrlo visoka.

Čak i restorani brze hrane često pripremaju grickalice od ovog povrća.

Međutim, cijena po porciji krumpira u takvoj će ustanovi biti nerazumno visoka. Lakše je sami pripremiti ukusno jelo, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Kako skuhati ukusan krumpir

Prvo biste trebali uzeti potreban broj gomolja približno iste veličine. Očistimo ih i temeljito isperemo. Nakon toga vrijedi podijeliti svaki krumpir na četiri jednaka dijela.

Zatim morate pomiješati sol, curry, bosiljak i hmelj suneli. Ovi začini su idealni za krumpir. Pospite obradak s njima.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

Zatim morate zagrijati fritezu i kuhati 14 minuta.

Ako nemate takav dodatak, možete jednostavno “skuhati” krumpir u biljnom ulju: važno je napomenuti da ono treba u potpunosti pokriti glavnu komponentu.

Ranije smo govorili o tome koje će 4 kulinarske tajne pomoći svakoj domaćici u kuhinji.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki