Zagreba Lajfhaki

Koja se 4 proizvoda mogu dodati bilo kojoj juhi: jelo će postati aromatično i ukusno – ne znaju sve domaćice

U većini slučajeva recepti za juhu mogu se sigurno nazvati “otvorenim”, jer uvijek možete unijeti nešto novo i neobično u njihov sastav.

Zahvaljujući tome, jelo otkriva novu stranu.

Kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti, predlaže da obratite pozornost na četiri vrijedne opcije.

O čemu se radi

Bosiljak

Teško je pronaći dostojniji dodatak juhi od bosiljka. Čak će se i najosnovniji recept transformirati pred vašim očima. Važno je zapamtiti da se bosiljak podvrgava minimalnoj toplinskoj obradi.

Šećer

Treba ga uvesti u vrlo ograničenim količinama kako ne bi pokvarili juhu. Jedan prstohvat će biti dovoljan da značajno poboljša okus.

Fotografija: © Belnovosti

Đumbir

Najbolje je uvesti đumbir u obliku praha: u ovom slučaju možete kontrolirati stupanj pikantnosti. Đumbir će pomoći da juha postane mnogo svjetlija i zanimljivija.

Sok od limuna

Čak i samo prskanje malo limunovog soka po zdjeli juhe prilikom posluživanja dat će jelu zanimljiv okus.

Juha će također biti puno zdravija.

Ranije smo razgovarali o tome koje tajne možete koristiti za poboljšanje pirjanog kupusa.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version