Zagreba Lajfhaki

Koja su 3 trika koja će vam pomoći da pripremite savršene kotlete od krumpira: sigurno se neće raspasti – napomena domaćicama

Kotleti od krumpira odavno su prestali biti rijetko jelo: mnoge domaćice sve češće pripremaju poslasticu.

Uostalom, kada koristite prilično jednostavne i jeftine sastojke, možete postići izvrstan okus.

Međutim, da biste to učinili, morate paziti da se masa ne raspadne odmah u tavi, upozorava kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za mrežnu publikaciju BelNovosti na području kuhanja.

Što su oni?

Temperatura krumpirove mase

Iznenadit ćete se, ali ovaj pokazatelj igra gotovo odlučujuću ulogu pri pripremi kotleta. Ako je masa vruća ili topla, malo je vjerojatno da će kotleti zadržati svoj oblik.

Stoga se masa prvo mora ohladiti.

Fotografija: © Belnovosti

Kiselo vrhnje, maslac i ostali masni sastojci

Moraju se primjenjivati ​​s oprezom. Da, definitivno poboljšavaju okus jela.

Ali ako ih ima viška, kotleti neće zadržati oblik.

Jaja nisu uvijek potrebna

Zapamtite da korištenje jaja znači korištenje brašna. U ovom slučaju jelo neće biti tako impresivno.

Stoga možete ili potpuno bez jaja, ili ih uvoditi u vrlo opreznim količinama.

Ranije smo pričali o tome kako pileće kotlete učiniti pahuljastim i sočnim.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version