Mnogi su uvjereni da klasični recept za pirjani kupus ne treba modificirati niti mijenjati.
Prema ljubiteljima jela, pirjani kupus već je savršen.
Međutim, u ovom slučaju jednostavno nećete otkriti puni potencijal jela, sigurna je kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kuhanje i kuhanje u mrežnoj publikaciji BelNovosti.
Što možete dodati tijekom procesa kuhanja?
Maslac
Ovaj proizvod rijetko pokvari jelo: naprotiv, hrana postaje nježnija, bogatija i ugodnija za okus. Čak i za veliku porciju kupusa trebate uzeti samo par komadića maslaca za sendvič.
Rezultat će biti nevjerojatno ugodan.
babura paprika
Ne vole sve domaćice dodavati ovu komponentu prilikom dinstanja kupusa, ali vrijedi pokušati. Povrće se dobro slaže.
Ako vam ne smeta malo ljutine, možete dodati i par svježih čili papričica.
Začini
Ne biste trebali pretpostaviti da će začini “nadvladati” klasični okus jela: naprotiv, ono će biti ispunjeno novim aromama i nijansama okusa.
Obratite pažnju na sve vrste paprika, začinsko bilje, korijander i mljevene bobice kleke.
Ranije smo govorili o razlozima zašto se palačinke trgaju tijekom prženja.