Koje pogreške kvare boršč: ne znaju sve domaćice

Svaka domaćica zna da je boršč vrlo lako pokvariti.

Samo nekoliko grešaka bit će dovoljno da juha više ne bude kvalitetna i bogata.

Stoga kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti, vjeruje da je vrijedno upoznati se s glavnim popisom pogrešaka unaprijed.

Što su oni?

Zajedničko kuhanje povrća

Nema potrebe kuhati repu zajedno s drugim povrćem: to će jednostavno pokvariti boršč, lišavajući ga kiselosti i crvene boje. Stoga za ciklu uvijek pripremajte zasebno jelo.

Višak krumpira

Mnogi profesionalni kuhari počeli su potpuno napuštati korištenje krumpira. Vjeruje se da će to pomoći da boršč postane ukusniji i kvalitetniji.

boršč
Fotografija: © Belnovosti

Osim toga, prednosti krumpira u juhi su precijenjene.

Višak začina

Boršč već ima veliki broj komponenti, čineći juhu aromatičnom, bogatom i višestrukom. Višak začina samo će dodati disonanciju cjelokupnoj atmosferi jela.

Ranije smo razgovarali o tome kako ukusno ispeći tikvice sa sirom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki