Zagreba Lajfhaki

Koje se 3 neobične komponente mogu dodati Olivieru: sigurno niste čuli za takve opcije

Ovu salatu često pokušavaju učiniti zdravijom, ukusnijom i modernijom.

Međutim, u većini slučajeva govorimo o standardnim aditivima.

Nikoga neće iznenaditi da ste kobasicu zamijenili kuhanom piletinom, umjesto kiselih krastavaca stavili svježe krastavce, a umjesto majoneze prirodni jogurt ili kiselo vrhnje.

Ako želite pravo iznenađenje, trebali biste se odlučiti za neobičnije proizvode, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Što možete dodati Olivieru da ga doslovno transformirate?

papaline

Ovo je vrlo originalna opcija koja će doslovno promijeniti “ton” Oliviera. U ovom slučaju nema potrebe dodavati kobasicu.

Fotografija: © Belnovosti

U ovom slučaju bilo bi pametno koristiti svježe krastavce.

Babura paprika

Vjerojatno niste čuli ni za ovu opciju. Potrebno je nasjeckati jednu slatku papriku, pomiješati je s koprom i sokom od limuna.

Salata će ispasti nevjerojatno zanimljiva.

Jalapeño ili čili

Ova je opcija prikladna za najhrabrije: ako volite začinjenu hranu, možete dodati jednu malu papriku. To će transformirati klasičnu salatu do neprepoznatljivosti.

Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti izvrsno jelo od kiselog kupusa i krumpira.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version