Koje su 3 navike zbog kojih se debljamo dok kuhamo: ne znaju svi za to

Mnogima je uvredljivo to shvatiti, ali očita je činjenica: debljamo se zbog prejedanja.

Većinu hrane jedemo kod kuće.

Stoga je vrijedno znati koje navike tijekom procesa kuhanja uzrokuju debljanje, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji BelNovosti u području kuhanja i kuhanja.

O kojim navikama govorimo?

Majoneza i drugi umaci

Važno je razumjeti da su umaci i umaci izborna komponenta jela. Međutim, oni sadrže veliki broj kalorija.

Ako se previše zanesete umacima i umacima, možete dobiti višak kilograma.

majoneza
Fotografija: © Belnovosti

Zgušnjivači

Domaćice često razmišljaju o tome kako prva jela učiniti gušćima, iako bi po definiciji trebala biti tekuća. Koriste se razne visokokalorične namirnice koje kvare figuru.

Stoga bi vas manje trebali zanimati griz, brašno i škrob.

Ljubav prema prženju

Ako usporedite kalorijski sadržaj prženih, kuhanih i pečenih jela, razlika će biti ogromna. Stoga biste ipak trebali izbjegavati prženje.

To će poboljšati stanje tijela i omogućiti vam da zadržite svoju figuru.

Ranije smo govorili o tome kako se limun može koristiti u kuhanju.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki