Koje su 3 pogreške koje se često rade pri pripremi roštilja: ne znaju sve domaćice

Kuhanju šiška kebab treba pristupiti odgovorno, jer se lako može uništiti.

Dovoljno je nekoliko grešaka da jelo više ne bude kvalitetno.

Stoga se treba čuvati tri glavna nedostatka, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kulinarstva i kuhanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Što su oni?

Korištenje octa

Mnoge domaćice još uvijek vjeruju da je ocat neophodan za pripremu mekog i sočnog ćevapa. Ovo je greška. Naprotiv, korištenje ove komponente može lako pokvariti jelo.

Umjesto klasičnog octa treba koristiti balzamični ili vinski ocat.

šašlik
Fotografija: © Belnovosti

Upotreba marinade tijekom kuhanja

Neki koriste marinadu dok je meso već na ražnjićima. Ovo je velika greška. Kao rezultat toga, može se pojaviti tvrda i nezdrava kora.

Dimenzije

Meso u početku treba podijeliti na komade srednje veličine. Preveliki kebab neće se kuhati unutra, a mali komadići će ispasti neukusni.

Isto toliko košta i rezanje mesa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki