Još od djetinjstva svi znaju da je juha važno jelo koje mora biti uključeno u prehranu.
Ako želite da prva stvar bude ne samo zdrava, već i ukusna, onda trebate odabrati prave začine.
Upravo te komponente mogu značajno poboljšati aromu i okus svake juhe.
Što dodati juhi
Ovo dijetalno jelo savršeno će nadopuniti sušeni češnjak, bosiljak, ružmarin ili peršin.
Osim toga, možete obratiti pozornost na curry.
Ako je na štednjaku aromatična juha od gljiva, možete je nadopuniti crnim ili crvenim paprom, majčinom dušicom i muškatnim oraščićem.
Ovdje će također poslužiti ružmarin i svježi ili sušeni češnjak.
Pileću ili riblju juhu dopunit ćemo koprom i peršinom, lovorovim listom, mješavinom paprika ili šafranom.
Vrijedno je napomenuti da je važno ne samo odabrati prave aditive za juhu, već ih i poslati u tavu na vrijeme. Na primjer, svježe začinsko bilje treba dodati na kraju kuhanja jela, ali suhe začine treba dodati usred procesa kako bi imali vremena otkriti svoj okus i miris.
Ranije smo pisali kako spasiti juhu ako ima previše začina.