U boršču najčešće možete vidjeti lovorov list, crni papar i češnjak.
Mnoge domaćice ne koriste ništa drugo, vjerujući da će obilje dodatnih komponenti samo naštetiti juhi.
Ali ovo je pogrešno mišljenje.
Čak se i klasični boršč može transformirati ako mu dodate posebne začine.
Na koje opcije treba obratiti pozornost?
Čile
Ako volite dosta začinjenu hranu, čak i klasični boršč možete začiniti začinjenim. Jednostavno dodajte željenu količinu čilija u prahu u recept.
Đumbir
Neki kuhari vjeruju da korijen đumbira može biti izvrstan sastojak za boršč, čineći ga malo originalnijim.
Možete davati ili prašak ili oguljeni svježi korijen.
Dimljena paprika
Ovaj začin morate samo jednom probati da biste se istinski zaljubili u njega. Da, boršč će postati neobičan kada se koristi, ali u tome je ljepota.
Za one koji nisu spremni na takve eksperimente, možemo predložiti korištenje obične paprike.
Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati najukusnije mesne okruglice.