Neki radije kuhaju krumpir bez začina: sigurni su da će soli biti dovoljno.
Ponekad je ovo zaista najbolja opcija, jer vam omogućuje da u potpunosti uživate u klasičnom okusu prženih krumpirića.
No, začini ipak neće biti suvišni, sigurna je kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u online izdanju BelNovosti.
Na koje začine za prženi krumpir možete obratiti pozornost?
Češnjak u granulama
Ako unesete svježi češnjak, on može zagorjeti ili brzo izgubiti aromu: jednostavno ga nećete osjetiti u gotovom jelu. Ali s granuliranim češnjakom jelo će uvijek ispasti savršeno.
Luk u prahu
Mnogi mogu pomisliti da će ova opcija biti očito suvišna, ali to nije tako. Luk u prahu također ima svoje karakteristike u pogledu okusa i mirisa.
Curry
Ova mješavina začina osmišljena je kako bi vaš prženi krumpir bio savršen, pružajući vam savršenu ravnotežu okusa i mirisa.
Ranije smo razgovarali o tome kako odabrati pravi pollock.