Zagreba Lajfhaki

Kojih 8 pravila će vam omogućiti da pripremite besprijekorni hodgepodge: savjeti kulinarskih stručnjaka – napomena za domaćice

Mnogi ljudi znaju da se soljanka može smatrati pobjedničkim jelom: sviđa se gotovo svima.

Tajna je jednostavna: okus juhe je jedinstven i nemoguće je zamijeniti hodgepodge s drugim jelom.

Međutim, u ovom slučaju, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže BelNovosti u području kuhanja, savjetuje da ne zaboravite na nekoliko tajni.

Kojih je 8 glavnih pravila uzornog hodgeda?

Ispravno unesite dimljeno meso

Mnogi ljudi vole dodati dimljeno meso u juhu. To mu daje posebnu aromu i okus. Ali ne zaboravite da jelo može ispasti previše masno.

Dakle, dimljeno meso treba prvo ispržiti.

Fotografija: © Belnovosti

Vrsta bujona

O tome će ovisiti skup komponenti. Ako odaberete opciju s gljivama, trebali biste uvesti i ukiseljeni proizvod. Sastav riblje soljanke trebao bi uključivati ​​različite sorte proizvoda.

Ali s mesnom juhom je još jednostavnije: okusi će ovisiti o raznolikosti vrsta mesa.

Brez

Ako ste kao temelj odabrali mesnu juhu, možete je sigurno pripremiti unaprijed i, ako je potrebno, započeti izravno kuhanje.

Zeleni luk

Ovo je vrlo važna komponenta hodgepodgea, ali bolje je ne dodavati je u tavu. Najbolje je dodati zelje prilikom posluživanja bez gubitka okusa i mirisa.

Pravilno dodajte limun

Ovo je također važna komponenta hodgepodgea, ali vrijedi razumjeti da ih treba pravilno administrirati. Najbolje ih je staviti na tanjur zajedno s lukom.

Kapari

Profesionalni kuhari ovaj sastojak često dodaju u kašu, također koristeći malu količinu same marinade. Okus jela će se odmah promijeniti.

Trebate li soli?

Mnoge domaćice postavljaju ovo pitanje ne znajući točan odgovor. Kako se pokazalo, nema potrebe za uvođenjem soli. Inače će juha biti preslana.

lovorov list

Ovo pravilo vrijedi zapamtiti prilikom pripreme bilo koje juhe: lovorov list mora se ukloniti iz tave.

Ranije smo govorili o tome kako napraviti salatu od kineskog kupusa i jaja.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version