Zagreba Lajfhaki

Kritična pogreška pri kuhanju okruglica: kako se okruglice kuhaju u domovini ovog jela

Većina ljudi kuha okruglice na pogrešan način, a toga niti ne shvaća.

Kako se knedle kuhaju u domovini ovog jela, govori Yulia Arkhipova, stručnjak u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Kako kuhati knedle u Kini

U Kini se knedle prije kuhanja odmrzavaju. To se radi kako ne bi pukli tijekom kuhanja.

Kako bi ubrzale proces odmrzavanja, kineske domaćice namoče knedle u toplu vodu.

Ovim odmrzavanjem tijesto upije malo vode i postane fleksibilnije. Kao rezultat toga, kada se urone u kipuću vodu, okruglice ne pucaju.

Fotografija: © Belnovosti

Osim toga, nakon što prokuha vodu s okruglicama, kineske domaćice dodaju malo hladne vode u tavu.

Prethodno je stručnjak objasnio zašto ne smijete posipati solju ugljen kada pripremate roštilj.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version