Zagreba Lajfhaki

Kruh vam više neće trebati: kako ga zamijeniti u kotletima – najbolje opcije

Kruh se često ističe kao neizostavni atribut kotleta, koji daje sočnost i mekoću.

Međutim, ne želite uvijek koristiti ovaj proizvod.

U takvim slučajevima kruh uvijek možete zamijeniti nečim drugim, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kuhanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Što se obično koristi kao zamjena za kruh?

Bilo koje povrće

U ovom slučaju, kotleti će ispasti znatno “lakši” i sočniji. Povrće pomaže da se dobije pravi volumen, tako da će kotleti ostati puni.

Ali sočnost će biti jednostavno nevjerojatna.

Fotografija: © Belnovosti

Najčešće su zamjena za kruh tikvice ili krumpir.

Griz

Ovo je standardna zamjena za kruh koja je tražena među mnogim domaćicama. Griz će vam možda omogućiti postizanje nevjerojatne razine sjaja.

Međutim, vrijedi zapamtiti da nakon uvođenja krupice ne možete odmah početi raditi kotlete: žitarice moraju nabubriti.

Stoga biste trebali pričekati oko četvrt sata.

Ranije smo pričali o tome kako napraviti sendviče s rajčicama i sirom.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version