Kuhajte brzo i ukusno: pametan recept za lagano slane krastavce na poljskom

Sezona krastavaca je već u punom jeku, možete se počastiti slabo slanim krastavcima.

Recept za ukusne blago slane krastavce na poljskom, koji se mogu pripremiti za dva sata, kaže Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuhar i pekar četvrte klase.

Kako kuhati slabo slane krastavce na poljskom

Za pola kilograma mladih krastavaca potrebno vam je: dva češnja češnjaka, velika žličica soli, žlica suncokretovog ulja, 1-2 žlice. l. nasjeckanog svježeg kopra, 2 žličice. bilo koji cvjetni med, 2 žličice. senf grah, 2 žličice. 9 posto octa.

Također možete dodati 0,5 žličice. crvena ljuta paprika (ljuskice).

Krastavce narežite na ploške debljine 1-1,5 cm, a sve ostale sastojke pomiješajte u velikoj zdjeli.

krastavci
Fotografija: © Belnovosti

U dobivenu marinadu dodajte krastavce, promiješajte, ostavite pola sata na sobnoj temperaturi i stavite u hladnjak na sat i pol.

Ranije je stručnjak rekao kako kuhati kajganu u seoskom stilu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki