Kuhanje lijenih knedli: brz i ukusan domaći ručak – za one koji nemaju dovoljno vremena

Okruglice su izvrstan poluproizvod koji se brzo kuha i pomaže vam da dugo zaboravite na osjećaj gladi.

Ali proizvodi kupljeni u trgovini mogu sadržavati štetne aditive.

Stoga neki ljudi radije sami pripremaju takvo jelo.

No, kada nemate vremena i ne želite dugo stajati za štednjakom, spasit će vas recept za lijene knedle.

Knedle
Fotografija: Pixabay

Kako kuhati lijene knedle

Za pripremu tijesta potrebno je pomiješati 3 šalice brašna s čašom vode, a smjesi također dodati jaje i prstohvat soli. Čim je tijesto spremno, potrebno ga je zamotati u vrećicu i ostaviti pola sata.

U ovom trenutku trebali biste početi puniti. Za 500 g mljevenog mesa nasjeckajte glavicu luka i češanj češnjaka. Za svjetliji okus možete dodati malo soli i papra.

Tijesto je potrebno razvaljati i na njega staviti nadjev. Zatim je potrebno napraviti roladu.

Radni komad zatim treba izrezati na komade.

Lijene okruglice treba staviti na podlogu od prženog luka i mrkve.

Prelijte ih vrhnjem i vodom.

Posudu poklopite i pirjajte na laganoj vatri oko pola sata.

Ranije smo vam rekli kako odabrati prave knedle u trgovini.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki