Zagreba Lajfhaki

Metoda radi 100%: kako pržiti hranu u bilo kojoj tavi tako da se ništa ne lijepi za nju

Lijepljenje hrane na tavi problem je poznat svakoj domaćici.

Kako riješiti ovaj problem, govori nam Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije.

Kako pržiti hranu a da se ne zalijepi za tavu

Pek papir pomoći će riješiti problem lijepljenja hrane za tavu.

Može se staviti ili na zagrijanu tavu ili na hladnu, svejedno je.

Zatim malo namažite papir biljnim uljem i rasporedite proizvode.

Fotografija: © Belnovosti

Nakon prženja mogu se lako izvaditi iz tave zajedno s pergamentom i prebaciti na tanjur. Ništa neće zagorjeti, a tava će ostati gotovo čista.

Prethodno je stručnjak rekao kako kipuća voda pomaže u kuhanju pahuljaste riže.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version