Mnoge domaćice nepravilno pripremaju prženje za boršč: 3 trika da boršč postane rubin

Da bi boršč ispao lijepe rubinske boje, potrebno je pravilno pripremiti prženje.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, govori kako to učiniti.

Kako pripremiti prženje boršča

Prvo, ni pod kojim uvjetima ne dodajte ciklu u boršč na početku kuhanja, izgubit će boju.

Drugo, prženje se ne smije pirjati, već pirjati ispod poklopca.

Ciklu narezanu na trakice malo popržiti, dodati juhu ili vodu (da cikla ne bude potpuno pokrivena) i pirjati ispod poklopca na laganoj vatri. Mrkvu i luk pirjajte odvojeno od cikle.

boršč
Fotografija: © Belnovosti

Treće, bolje je dodati tijesto od rajčice i šećer u pečenu repu, a ne izravno u boršč.

Ranije je stručnjak govorio o neobičnoj metodi pripreme palačinki.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki