Zagreba Lajfhaki

Narendani kupus prelijte sirovim jajetom i dobit ćete ovo remek djelo: recept za lijene gurmane

Nasjeckate li bijeli kupus i prelijete ga sirovim jajetom, na kraju možete dobiti… pizzu.

Da, nemojte se iznenaditi. Masa kupusa može poslužiti kao osnova za popularno talijansko jelo.

Recept će se sigurno svidjeti gurmanima koji ne žele trošiti puno vremena na pripremu hrane.

Stručnjak za kulinarstvo mrežne publikacije Belnovosti, kuharica, pekar četvrtog razreda Yulia Arkhipova ispričala je kako napraviti brzu pizzu.

Recept za pizzu sa kupusom

Nasjeckajte kupus i dobivene komade stavite u duboku posudu.

Fotografija: © Belnovosti

Nasjeckano povrće prelijte kipućom vodom. Nakon četvrt sata ocijedite tekućinu, a omekšalu masu od kupusa stavite u zagrijanu tavu.

Nakon 5 minuta nasjeckano povrće prelijte s četiri sirova jaja, prethodno “obrađena” pjenjačom ili vilicom.

Masu jaja treba posoliti. Osim toga, u ovu tekućinu možete dodati par žlica mlijeka ili vrhnja.

Kupus zaliven jajima treba pržiti oko četiri minute. Zatim dobivenu “palačinku” treba prevrnuti lopaticom.

Podlogu treba podmazati kečapom. Zatim bi trebalo rasporediti nadjev. Koristite ono što želite. Na primjer, komadići kobasice, kriške rajčice i ribani sir.

Pokrijte posudu poklopcem. Nakon 6-8 minuta neobična pizza bit će spremna.

Jelo je ukusno, au isto vrijeme jednostavno i brzo za pripremu. Uostalom, nema potrebe mijesiti i dizati tijesto.

Ranije su gurmanima govorili kako napraviti savršene palačinke.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version