Ne preplaćujte: kako sami posoliti crvenu ribu za Novu godinu: prema ovom receptu ispada nevjerojatno nježno

Mnogi znaju da je novogodišnji stol ukrašen crvenom ribom. Oni poznaju i vole ovu deliciju.

Proizvod možete konzumirati ne samo samostalno, već iu obliku sendviča, salate, palačinke itd.

A ako želite napraviti lisnato pecivo sa krem ​​sirom i pastrvom ili lososom, preporučamo da ribu sami posolite.

Sve što nam treba je file crvene ribe (oko pola kilograma), sol (kašičica) i šećer (kašičica).

riba
Fotografija: © Belnovosti

File recimo lososa ostaviti sa kožom koju možete prethodno oguliti.

Pomoću posebne pincete izvucite sve kosti.

Zatim ribu isperite hladnom vodom i osušite sa svih strana papirnatim salvetama.

U zdjelu uspite sol i šećer i promiješajte. Nakon ove smjese namažite ribu sa svih strana.

Također ćemo dodati malo smjese u zdjelu u kojoj planiramo soliti losos. Stavite file s kožom prema gore i dodajte još smjese na vrh.

Nakon toga posudu pokrijte poklopcem i stavite u hladnjak gdje treba stajati dva do četiri dana.

Zatim, nakon tog vremena, dodajte dobivenu slanu otopinu.

Ranije smo vam rekli kako napraviti brzu salatu s korejskom mrkvom i štapićima od rakova.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki