Njemački farmer objasnio je pravi razlog zašto ljudi u Europi ne jedu heljdu: to nije stvar ukusa.

Stanovnici europskih zemalja ne jedu heljdu ne zato što im se ne sviđa njezin okus.

Činjenica je da se jednostavno ne uzgaja u europskim zemljama. Ovo je izvijestio Zen kanal “Staklena bajka” pozivajući se na njemačkog farmera.

Zašto ljudi u Europi ne jedu heljdu?

To se dogodilo jer se uzgoj heljde u Europi smatra neisplativim.

Ova kultura nije pogodna za intenzivan uzgoj u europskim zemljama.

Jednostavno rečeno, europska poljoprivreda jednostavno ne može podnijeti troškove proizvodnje heljde.

heljda
Fotografija: © Belnovosti

Niti jedan stanovnik Europe neće kupiti heljdu po cijeni 7-8 puta većoj od pšenice, – piše kanal Zen.

Prethodno smo vam rekli kako napraviti ukusan namaz od tikvica.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki