Zagreba Lajfhaki

Od čega se mogu pohati kotleti: navedene su ukusne i neobične opcije

U većini slučajeva za paniranje kotleta koriste se standardne krušne mrvice.

Ovo je dokazana i tradicionalna opcija.

Ali mnogi pokušavaju promijeniti recept kako bi kotleti bili malo zanimljiviji. Stoga, također možete pokušati zamijeniti krekere drugim vrstama pohanja, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Koje opcije možete razmotriti?

orasi

Najbolje je koristiti svježe orahe bez soli: oni će kotletima dati poseban okus. Prvo ih treba zgnječiti valjkom ili žbukom.

Ovo pohanje ispadne ukusno i zanimljivo.

Fotografija: © Belnovosti

Chia sjemenke

Mnogi su već isprobali ovaj “čudni” proizvod, koji je obdaren mnogim korisnim svojstvima. Doista, sastav chia sjemenki svakoga može iznenaditi.

Međutim, ne znaju svi da su izvrsni pohani za kotlete: jelo će ispasti hrskavo i ukusno.

Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati mesne okruglice u marokanskom stilu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version