Ova 2 sastojka beznadno će uništiti boršč: koji se nikako ne smije stavljati u tavu

Iz nekog razloga većina domaćica čvrsto vjeruje da se za pripremu boršča mogu koristiti apsolutno svi sastojci.

Moguće je, ali onda se ne treba žaliti što je prvo jelo ispalo neukusno, upozorava kuharica Julija Arhipova, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti.

Danas ćemo govoriti o nekoliko proizvoda koji se općenito mogu vidjeti u boršču – ali ih ipak ne biste trebali dodavati jer mogu pokvariti njegov okus i kvalitetu.

Tijekom kulinarskih eksperimenata bilo je moguće utvrditi da dobar boršč ne smije sadržavati dva popularna sastojka: krumpir i biljno ulje.

Krumpir se obično uključuje u prva jela kako bi bila ukusnija i bogatija.

Boršč
Fotografija: © Belnovosti

Ali boršč već sadrži mnogo drugih sastojaka, tako da dodavanje krumpira uopće nije potrebno.

Štoviše, krumpir može pogoršati okus boršča, čineći ga manje svijetlim i bogatim.

Biljno ulje također negativno utječe na okus boršča, osobito ako je niske kvalitete.

Ako se nakon ovoga pitate kako pripremiti prženje za boršč, evo odgovora: da biste dobili pravi bogati, aromatični i ukusni boršč, koristite dobru mast.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki