Zagreba Lajfhaki

Ova 2 tajna aditiva učinit će palačinke nevjerojatno ukusnim i zadovoljavajućim

Jedete li palačinke toliko često da vam je njihov okus dosadio?

Ne žurite se odreći jela koje je nekoć smatrano jednim od vaših omiljenih!

Hrana se može lako ažurirati. Da biste to učinili, dovoljno je koristiti dva dodatna sastojka.

Zahvaljujući nestandardnim dodacima, palačinke će dobiti bolji okus: ovo jelo ćete ponovo voljeti.

Kako kuhati palačinke “na novi način”? Zanimljivu ideju podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekarka četvrte klase.

Fotografija: © Belnovosti

Što dodati palačinkama za poboljšanje okusa

Želite li da vaše jelo postane mnogo ukusnije i zadovoljavajuće?

Zatim u tijesto za palačinke obavezno dodajte mladi luk i naribani sir.

Pridržavajte se ovog omjera komponenti: za 2 sirova jaja – 100 grama sastojka sira. Dodajte komponentu luka po ukusu.

Zahvaljujući siru, palačinke će postati nježnije i zadovoljavajuće. A zahvaljujući luku, jelo će imati pikantnu notu okusa.

A palačinke će poprimiti nevjerojatno ukusan izgled.

Prethodno su navedene pogreške koje uzrokuju trganje palačinki.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version